De KVL/Nightwind "drive-inshow" 

drive in show, KVL drive-in-show goed en betaalbaa


 

"●Aanbieding drive-in show nu vanaf €250,00* netto gage. "

Factuur op uitkoop basis €445,00 exclusief b.t.w. en reiskosten * €0,28 per km

coverband drive-in-show karaoke live muziek huren KVL

Heeft u een beperkt aantal gasten of een beperkt budget dan hebben wij voor u een mooie aanbieding! Onze "aanbieding drive-in-show" is ideaal voor als u op zoek bent naar een stuk professioneel en heel betaalbare muziek. De perfecte drive-in-show voor een bruiloftsfeest, verjaardagsfeest, huwelijksfeest, BBQ party of zo maar een gezellige avond of middag met swingende muziek.

● 1 dj.
● Professioneel geluid geschikt van 20 tot +/- 80 personen.
● Basis licht
● 4.5 uur non-stop muziek
● muziek in onderling overleg.

Aanbiedings drive-in-show met truss susteem. €299,00 netto gage *

Factuur op uitkoop basis €540,00 exclusief b.t.w. en reiskosten * €0,28 per km

Aanbiedings drive-in-show met truss susteem + aircone set. €350,00 netto*

Factuur op uitkoop basis €610,00 exclusief b.t.w. en reiskosten * €0,28 per km

betaalbare bruiloft dj drive-in-show

dj drive-in-show bruiloft dj huren feest dj muziek bruiloft

Aircone set meerprijs €50,00

Aircone set is bij alle combinaties extra bij te reserveren


●Basis bruiloft & feest drive-inshow nu €350,00 netto gage *

(* exclusief reiskosten €0,28 per km)

Deze drive-in-show is ideaal voor als u op zoek bent naar een iets luxere uitvoering, professioneel maar ook heel betaalbare muziek. De perfecte drive-in-show voor een bruiloftsfeest, verjaardagsfeest, huwelijksfeest, BBQ party of zo maar een gezellige avond of middag met swingende muziek.

bruiloft drive-inshow drive-in-show voor bruiloft €350,00

 

● 1 dj.
● Professioneel geluid geschikt van 20 tot 90 personen.
● Basis licht met truss systeem
● Rook of bellenblaas machine
● 4.5 uur non-stop muziek
● muziek keuze in onderling overleg.

Extra dingen toevoegen:
● Karaoke show - meerprijs €75,00
● Grotere lichtshow - meerprijs vanaf €50,00
● Rookmachine - meerprijs €25,00
● Bellenblaasmachine - meerprijs €25,00
● High-end geluidssysteem tot 150 personen - meerprijs €75,00
● 5 uur non-stop muziek - meerprijs vanaf €25,00 per 30 minuten.
● Live optreden v/d dj als zanger - meerprijs vanaf €75,00

 

●MR. sax in combinatie met de dj ! - meerprijs vanaf €200,00


 


●"Drive-in show".
KVL "Drive-inshow's" zijn al jaren bezig met het vermaken en entertainen van mensen op div. evenementen, feesten en partijen.  KVL is al jaren professioneel bezig niet alleen als "dj" maar ook als zanger/ entertainer en weet daarom als geen ander het publiek perfect aan te voelen en de juiste nummers op het juiste moment te kiezen.

●Net dat beetje extra!
Er zijn heel veel "drive-in shows" en dj´s die allemaal goed muziek kunnen draaien maar er komt toch wel iets meer bij kijken om een geweldig feest, bruiloft of evenement te verzorgen.

●"Drive-in-show met Karaoke show!"
Wij kunnen indien gewenst
een kleine of grote karaoke show verzorgen voor u en uw gasten. Als extra service als u onze "drive-in show" boekt bieden wij u de mogelijkheid van een karaoke-show aan! Lijkt het u of uw gasten leuk om zelf eens live te zingen op bekende en leuke liedjes, dan kan dit met onze karaoke show. Erg leuk op een bedrijfsfeest, uw verjaardag of op uw bruiloft. Dit kan bij u thuis in de tuin of huiskamer zijn op een feestje, maar ook op een bedrijfsfeest of een buurtfeest of braderie in de buitenlucht.

karaoke verhuur drive-in-show huren feest dj KVL

Voor elk budget.
Voor elk gezelschap kunnen wij geluid en licht verzorgen, of u nu een feest geeft voor 2000 of 20 mensen voor de kvl dj's geen probleem. Of heeft u een klein gezelschap, een beperkt budget, geen probleem neem even contact met ons op en we komen er zeker uit!
Al vanaf €80,00 per uur!
( bij minimaal 3 uur )

"Drive-inshow" upgrade met groot truss systeem
grote drive-in-show lichtshow huren bedrijfsfeest dj

●Uw eigen muziek!
Er zijn zoveel leuke en mooie liedjes maar u heeft vast en zeker een voorkeur voor een bepaalde stijl of artiest(en). Dus overlegt dj kvl met u welke muziek uw voorkeur heeft en zo stellen we samen met u een favoriete lijst samen met de muziek en de artiesten die u leuk vindt. Zo ontstaat uw persoonlijke en op maat gemaakte muzikale omlijsting voor uw feest. Daarom weet u zeker dat u geen artiesten te horen krijgt die u niet leuk vind of liedjes met een vervelende herinnering, maar alleen de muziek die u leuk vindt! Dj KVL besteed net dat beetje extra aandacht aan uw feest of evenement, dus muziek op maat!

●"De openings dans!"  
DJ kvl maakt ook regelmatig een speciale mix met nummers voor bruidsparen waar mee ze op hun hele eigen manier hun openingsdans doen. kijk maar eens op you tube naar "funny wedding dance" In onze eigen studio kunnen wij tegen een redelijke vergoeding ook voor jullie een eigen en "originele openigsdans mixen".

●De beste apparatuur!
Omdat wij met de nieuwste en beste geluidsinstallaties werken kunnen wij ook op een laag volume muziek draaien zodat u indien u dit wens ook rustig kunt praten zonder dat de glazen van de bar denderen. Dus ook het geluidsvolume gaat met u in overleg. Als er stevig gedraaid mag/moet worden en het dak moet er af dan kan dat, maar wij verzorgen muziek ook op een aangenaam volume zodat er ook nog gepraat kan worden zonder te hoeven schreeuwen.

Onze DJ's verzorgen ook regelmatig met de "drive-in show " muziek bij mensen die er voor kiezen om "thuis een feest met drive-inshow " te geven, dus ook dit is mogelijk. b.v.b een tuin of "schuurfeest" of BBQ party.

U kunt zelf aangeven wat u wensen zijn en dan kunnen wij voor u een passende oplossing samen stellen. U heeft de mogelijkheid om voor een wervelende en spectaculaire grote of kleine lichtshow te gaan, geluid voor groepen van 30 tot 5000 mensen, rook, sneeuw, zeepbellen, confetti ..enz.

●Verhuur licht & geluid en video.
"Verhuur van PA apparatuur, lichtshow, geluid en video."Ook kunnen wij zorgen voor licht, video en geluid bij uw optreden, presentatie, festival of evenement. Wij kunnen op uw verzoek ook een "complete professionele video registratie" leveren. Informeer naar de mogelijkheden.

●Betrouwbaar en goed!
Met de dj's van kvl muziek haalt u een stuk professionaliteit in huis, professionele dj's en entertainers, de beste en nieuwste techniek, alles netjes en goed geregeld ! alle afspraken duidelijk op papier.

●Een zingende dj !
U kunt de dj tegen een kleine meerprijs ook boeken als" zingende dj & entertainer"!

eenmansorkest one-man-band zingende dj orkest band muziek huren

Een optreden van een Artiest. 
Ook kunt u in combinatie met de "drive-in show een artiest laten optreden" waarvan wij dan eventueel ook het geluid kunnen verzorgen. Dit kan een artiest zijn die u zelf heeft geregeld maar wij hebben zelf ook een paar artiesten waar we mee samen werken.
Erg leuk is b.v.b. een dj & saxofonist

 

Startpagina Opzijnbest.nl