"Duo orkest" H&K

"Duo of trio orkest H&K"
 

Dansavond voor ouderen met het duo H&K.

Vanavond weer een heel mooie dansavond beleefd in Savant Woonzorgcentrum De Ameide. De muziek werd verzorgd door het duo H&K, Harrie en Kees, die voor de eerste keer te gast waren. De muziek die ze maakten werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen dus zullen in de toekomst nog meer keren te horen en te zien zijn in zaal De Mei.Kees (gitaar) en Harrie ( toetsen) maken ook al vanaf het begin deel uit van het orkest Nightwind dus is het niet zo verwonderlijk dat de muziek van vanavond gewoon top was!
duo H&K dansmuziek voor ouderen dagbesteding activitietenbegeleiding Dansavond dansen ouderen muziek duo H&K muziekmiddag


 

 


Duo H&K,  of te wel Harrie en Kees, twee oude muziekrotten die samen al vanaf 1988 muziek maken! Eerst samen in de allround coverband Nightwind en later als duo en trio H&K. Erg leuk is de combinatie als "trio met een zangeres of saxofonist ", dit kan de ideale oplossing zijn voor u als u een klein gezelschap heeft, niet genoeg ruimte of niet de behoefte heeft om een grote band te plaatsen. En de kosten van een duo of trio zijn ook een stuk lager als die van een grote band en dat is natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid.

Duo of trio H&K is een zeer veelzijdig orkest waarbij kwaliteit en service voorop staan! Dit begint al bij het eerste contact met de klant; alle vragen en wensen worden doorgesproken en samen wordt er naar een muzikale oplossing op maat gezocht. Door ons uitgebreide repertoire kunt u ons overal tegen komen. ‘s Avonds op een gezellige bruiloft en de dag er na ‘s middags voor een bedrijf tijdens een diner rustige achtergrondmuziek spelen, om ‘s avonds een swingend personeelsfeest te verzorgen!

Door onze perfect uitgewerkte muzikale arrangementen klinkt het "duo" of trio als een voltallige band. En met een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire worden ook de nieuwste en actuele nummers uit de hitlijsten zeker niet vergeten. Tijdens onze optredens wordt gebruik gemaakt van de nieuwste professionele apparatuur die ook op een laag volume mooi klinkt. Ook bestaat de mogelijkheid om het geheel uit te breiden met een moderne lichtshow....U ziet muziek op maat en voor een redelijke prijs. Twee of drie ervaren muzikanten bezorgen u een onvergetelijk feest of evenement. Heeft u iets te vieren; dan zorgen wij voor muziek op maat!

●"muziek voor verzorg en verpleeghuizen en ouderenverenigingen".
Duo H&K "treden vaak op in verzorg en verpleeghuizen" om de bewoners een gezellige ochtend of middag te bezorgen met een aangepast repertoire met leuke en gezellige muziek. Ook hanteren ze hier voor een speciale prijs beginnende vanaf €100,00. Heeft u hier interesse in neem even contact met ons op voor een prijsopgave.

●Duo H&K:
Duo - Gitaar & zang en Toetsen
 

●Trio H&K
Trio - Gitaar & zang en Toetsen & zangeres.

Trio - Gitaar/zang en toesen & saxofoon.

●H&K prijzen
U boekt ons als duo al vanaf €100,00 per uur en als trio vanaf €150,00 per uur *

* exclusief reiskosten.


 

Klik hier voor een overzicht van het repertoire.

 Startpagina Opzijnbest.nl