Duo of een trio of een één mans orkest! 

"Duo of trio"
De muzikale oplossing voor uw evenement, kermis, bruiloft, huwelijk, feestavond en verjaardag. Heeft u een beperkt aantal gasten, ruimte of budget dan kan een "muziek duo of trio" voor u de juiste keuze zijn.  

dansorkest duo P&K


●Een duo
Een swingende "band, een duo of trio" voor een bruiloft, 12.5,  25 of 40 jarig huwelijksfeest, een bedrijfsfeest, dansavond, kermis of verjaardagsfeest met leuke en gezellige muziek, daarvoor  kunt u KVl muziek altijd bellen! professioneel en ook nog heel betaalbaar!

U boekt dit swingende duo al compleet avondvullend incl. licht en geluid vanaf €575,00*


Een Duo, dit kan de ideale oplossing zijn voor u als u een klein gezelschap heeft, niet genoeg ruimte of niet de behoefte heeft om een grote band te plaatsen. En de kosten van een duo  zijn ook een stuk lager als die van een grote band en dat is natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid.

duo muziek duo

Duo KVL is een veelzijdig orkest waarbij kwaliteit en service voorop staan! Dit begint al bij het eerste contact met de klant; alle vragen en wensen worden doorgesproken en samen wordt er naar een muzikale oplossing op maat gezocht. Door ons uitgebreide repertoire kunt u ons overal tegen komen. ‘s Avonds op een gezellige bruiloft en de dag er na ‘s middags voor een bedrijf tijdens een diner rustige achtergrondmuziek spelen, om ‘s avonds een swingend personeelsfeest te verzorgen!

Door de perfect uitgewerkte muzikale arrangementen klinkt het "duo" als een echte voltallige band. En met een zeer gevarieerd repertoire worden ook de actuele nummers uit de hitlijsten zeker niet vergeten. Tijdens de optredens wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur die ook op een laag volume mooi kan klinken. Ook bestaat de mogelijkheid om het geheel uit te breiden met een mooie lichtshow....U ziet muziek op maat en voor een betaalbare prijs. Twee ervaren muzikanten bezorgen u een onvergetelijk evenement. Heeft u iets te vieren; dan zorgen wij voor betaalbare muziek op maat!

 

●Een duo:
Bij een duo heeft u de mogelijkheid uit drie verschillende combinaties:
Duo - zanger met gitaar en zangeres

Duo - Gitaar & zang en Toetsen & zang
Duo - gitaar/zang & saxofoon

 

Bent u op zoek naar een Trio of kwartet klik dan hier

 Startpagina Opzijnbest.nl