Duo of trio orkest Kees & Kees (duo twice)

"Duo of trio orkest Kees & Kees"
Het muziek duo voor uw evenement, kermis, bruiloft, huwelijk, feestavond en verjaardag. Heeft u een beperkt aantal gasten, ruimte of budget dan kan een "muziek duo of trio Kees & Kees" voor u de juiste keuze zijn.  

 


Een duo of trio:
Een swingende "band, een orkest duo of trio" voor een bruiloft, "12.5,  25 of 40 jarig huwelijksfeest", een bedrijfsfeest, dansavond, kermis, verjaardagsfeest of middag met leuke en gezellige muziek, daarvoor kunt u orkest Duo Kees altijd bellen! professioneel en ook nog heel betaalbaar!

 

 


Duo K&K (duo twice), dit kan de ideale oplossing zijn voor u als u een klein gezelschap heeft, niet genoeg ruimte of niet de behoefte heeft om een grote band te plaatsen. En de kosten van een duo of trio zijn ook een stuk lager als die van een grote band en dat is natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid.

Duo of trio K&K is een zeer veelzijdig orkest waarbij kwaliteit en service voorop staan! Dit begint al bij het eerste contact met de klant; alle vragen en wensen worden doorgesproken en samen wordt er naar een muzikale oplossing op maat gezocht. Door ons uitgebreide repertoire kunt u ons overal tegen komen. ‘s Avonds op een gezellige bruiloft en de dag er na ‘s middags voor een bedrijf tijdens een diner rustige achtergrondmuziek spelen, om ‘s avonds een swingend personeelsfeest te verzorgen!

Door onze perfect uitgewerkte muzikale arrangementen klinkt het "duo" of trio als een voltallige band. En met een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire worden ook de nieuwste en actuele nummers uit de hitlijsten zeker niet vergeten. Tijdens onze optredens wordt gebruik gemaakt van de nieuwste professionele apparatuur die ook op een laag volume mooi klinkt. Ook bestaat de mogelijkheid om het geheel uit te breiden met een moderne lichtshow....U ziet muziek op maat en voor een redelijke prijs. Twee of drie ervaren muzikanten bezorgen u een onvergetelijk feest of evenement. Heeft u iets te vieren; dan zorgen wij voor muziek op maat!

●Duo Kees: ( duo twice )
Duo - Gitaar & zang en Toetsen
 

●Trio Kees
Trio - Gitaar & zang en Toetsen & zangeres.

Trio - Gitaar/zang en toesen & saxofoon.

●Kees prijzen
U boekt ons als duo al vanaf €495,00 per avond en als trio vanaf €695,00 *

* exclusief reiskosten.


 

Klik hier voor een overzicht van het repertoire.

 Startpagina Opzijnbest.nl