"eenmansorkest" De One-man-band. éénmansorkest! 

band bands artiesten dj drive-in show licht geluid huren

●KVL eenmansorkest one-man-band.

Bent u als activiteiten begeleider evenementen activiteiten begeleider dagbestedingop zoek naar professionele en leuke/gezellige muziek voor een middag of avond voor de bewooners van uw verzorg of verpleeginstelling; dan is KVL eenmansorkest of onemanband voor u de muzikale oplossing voor een gezellige muzikale happening.

KvL ( kees van Langen) "eenmansorkest" is een ras echte muzikant die al vanaf zijn vijftiende jaar op het podium staat en al meer dan 30 jaar ervaring heeft als zanger & entertainer en al vele jaren professioneel muziek verzorgd in zorg en verpleeg instellingen in de provincie Brabant, Utrecht, Gelderland en Limburg.

 

one man band - eenmansorkest - een mans orkest - KVL

“KVL One-Man-band” Professionele betaalbare live muziek.
KVL eenmansorkest is een professionele entertainer en tegen een zeer aantrekkelijke prijs! KVL speelt en zingt voor u de leukste meezingers en dansmuziek, dit natuurlijk met een aangepast repertoire voor uw bewooners wat varieert vanaf de jaren 50 tot heden.

Natuurlijk werkt KVL met de nieuwste en beste apparatuur en met geluid dat ook op een laag volume mooie en aangenaam klinkt!

Waarom KVL als eenmansorkest en niet als duo of trio, nu KVL klinkt alleen als een volwaardige band dus waarom zou u dan meer betalen voor een duo of trio ?

Ook hebben we voor de carnaval, sinterklaas en kerst een extra aangepast repertoire!

Wilt u eens kennis maken met KVL eenmansorkest dan hebben we een aanbiedings korting van 10% maar ook als u meerdere optredens vooruit boekt hebben we een leuke korting voor u. Informeer naar de voorwaarden.

Hier onder vindt u een beperkte prijsopgave, de tijden gelden van 10.00 tot 19.00 uur en met geluid tot 100 personen.

One man ·1.0 uur live muziek: vanaf € 100,00 

One man ·1.5 uur live muziek: vanaf € 125,00

One man ·2.0 uur live muziek: vanaf € 145,00

One man ·2.5 uur live muziek: vanaf € 163,00

eenmansorkest onemanband een mans orkest één perssons band

Na 19.00 uur komt er een toeslag bij van €25,00 op het totaal bedrag.
Prijzen tot 2.5 uur zijn op basis van de KVR regeling (onkostenvergoeding voor artiesten)

Alle prijzen zijn inclusief geluid, exclusief reiskosten vanaf 5704AL


Hier onder ziet u een live optreden tijdens een 40 jarige bruiloft

 

 Heeft u vragen bel gewoon even en we staan u graag te woord.

Tel: 06-48795197 ( Kees van langen )


Eemansorkest in de regio

 

  


De tekst hier onder is voor Google bedoeld.

De KVL "one man band", "eenmansorkest" "onemanband" ideaal voor uw bruiloft. "De band voor een bedrijfsfeest BBQ feesten verjaardag en partijen", "een persoons orkest" uit "band Eindhoven" "band Utrecht", "one man band Helmond" "band Valkenswaard", "Breda", "Tilburg", "Denbosch", "venlo" one-man-band, een mans orkest v.a. 75,00! muziek bruiloft feesten partijen, Brabant, Utrecht band voor bedrijfsfeest verjaardag

"eenmansorkest, onemanband, one-man-band, eenpersoonsorkest, 1 man band, huren, "activiteiten begeleider evenementen", , "activiteitenbegeleider, dagbesteding eenmansorkest" onemanband live muziek activiteiten begeleider dagbesteding muziek professionele one man band "eenmansorkest, onemanband, prof.en betaalbaar muziek voor dagbesteding activiteiten begeleider dagbesteding begeleider evenementen