"Eenmansorkest One-man-band regio Amsterdam"

"Eenmansorkest"
Zoekt u een eenmansorkest of een "one man band" in de regio Amsterdam dan is kvl  muziek voor u de juiste oplossing. Ideaal voor uw evenement, kermis, 12,5 25 of 40 jarige bruiloft of huwelijk, feestavond, bedrijfsfeest of verjaardag. Heeft u een beperkt aantal gasten, ruimte of budget dan kan een "eenmansorkest" voor u de juiste keuze zijn.  

 

KVl one-man-band, een mans orkest voor uw feest, onemanband

KvL "eenmansorkest" is een ras echte muzikant die al vanaf zijn vijftiende jaar op het podium staat, en heeft dus al meer dan 20 jaar ervaring als zanger & entertainer met het vermaken en entertainen van mensen.

●One Man band
One Man Band "éénmansorkest"
wil zeggen dat: KvL live zingt en daarbij ook nog een instrument bespeelt. Dit kan afwisselend een gitaar of keyboard zijn, verder verzorgd KVL 1 mans orkest  ook zijn eigen licht en geluid.

U kunt de KVl "one-man-band" ook per uur in huren, dit is ideaal voor een receptie of een gezellige middag als achtergrondmuziek of tijdens een diner.

Ook verzorgd KVL eenmansorkest regelmatig een "gezellige middag voor de bewoners van verzorgings en verpleegtehuizen" en dit voor een hele vriendelijke prijs ! vanaf €75,00 per uur.

 

KVL One-Man-band, één mans orkest, band voor uw feest bruiloft bedrijfsfeest  "one man band - één mans orkest" live muziek  "one man band - één mans orkest" live muziek "KVL One-Man-band", "één mans orkest", "band voor feest bruiloft bedrijfsfeest"

 

Alle instrumenten zijn van tevoren door KVL zelf live ingespeeld en op een band gezet die voor de extra begeleiding zorgen. Alle muziek stijlen komen aan bod, of het nu om een gezellige wals gaat, vlotte foxtrotten of Nederlandstalige meezingers, voor Kees geen probleem. Maar ook voor de nieuwste top40 hits ,een disco, soul of een rock nummer draait Kees zijn hand niet om.

Door zijn jaren lange ervaring kan Kvl perfect inspelen op de muzikale wensen van u en uw gasten. Met perfect uitgewerkte arrangementen gaan de beentjes vanzelf op de vloer.

Ook erg leuk is de combinatie samen met een saxofonist, toetsenist of zangeres ,dus ook als eem duo of trio te boeken. De meerprijs voor een avondvullend optreden bedraagt €250,00 (excl. B.T.W.)  per artiest. Maar vraag gewoon even na voor een scherp aanbod want we hebben soms een leuke aanbieding!

 

Natuurlijk gaat alles in overleg met u en stellen wij samen het muzikaal voor en hoofdgerecht samen, dat wordt feesten en swingen! Heeft u een favoriet nr. dan is Kees natuurlijk meer dan bereid dit eventueel voor u in te studeren. Van klein tot groot en van jong tot oud Kees speelt voor ieder wat wils.

Voor een kleine meer prijs is KVL ook te boeken als DJ & zanger !

Klik hier voor een overzicht van ons uitgebreide repertoire!

Klik hier voor de prijzen en mogelijkheden v/d KVL One-Man-Band


Eemansorkest in de regio

 

  


De tekst hier onder is voor Google bedoeld.

De KVL "one man band", "eenmansorkest" "onemanband" ideaal voor uw bruiloft. "De band voor een bedrijfsfeest BBQ feesten verjaardag en partijen", "een persoons orkest" uit "band Eindhoven" "band Utrecht", "eenmansorkest Helmond" "band Valkenswaard", "Breda", "Tilburg", "Denbosch", "venlo" one-man-band, eenmansorkest v.a. 75,00! muziek bruiloft feesten partijen, Brabant, Utrecht band voor bedrijfsfeest verjaardag