"eenmansorkest" De One-man-band. éénmansorkest! 

band bands artiesten dj drive-in show licht geluid huren

Bent u "activiteiten begeleider dagbesteding" klik dan  hier voor informatie."One Man Band" "KVL eenmansorkest" verzorgd regelmatig een gezellige middag voor div. zorginstellingen en dit voor een hele vriendelijke prijs !


"Eenmansorkest" of "one-man-band" is de muzikale oplossing voor uw evenement, kermis, 12,5 25 of 40 jarige bruiloft of huwelijk, feestavond, bedrijfsfeest of verjaardag. Heeft u een beperkt aantal gasten, ruimte of budget dan kan een "eenmansorkest" voor u de juiste keuze zijn. KvL "eenmansorkest" is een ras echte muzikant die al vanaf zijn vijftiende jaar op het podium staat,  en heeft dus al meer dan 20 jaar ervaring als zanger & entertainer met het vermaken en entertainen van mensen.

 

●One Man band
One Man Band "éénmansorkest"
wil zeggen dat: KvL live zingt en daarbij ook nog een instrument bespeelt. Dit kan afwisselend een gitaar of keyboard zijn, verder verzorgd KVL 1 mans orkest  ook zijn eigen licht en geluid.

U kunt de KVl "one-man-band" ook per uur in huren, dit is ideaal voor een receptie of een gezellige middag als achtergrondmuziek of tijdens een diner.

Klik hier voor de prijzen en mogelijkheden v/d KVL One-Man-Band

Klik hier voor de prijzen en mogelijkheden v/d KVL One-Man-Band

 

KVL One-Man-band, eenmansorkest KVL, band voor uw feest bruiloft bedrijfsfeest  eenmansorkest onemanband KVL  "onemanband - één mans orkest" "KVL One-Man-band", "één mans orkest", "band voor feest bruiloft bedrijfsfeest"

eenmansorkest een-mans-orkest

Alle instrumenten zijn van tevoren zelf live ingespeeld en op een band gezet die voor de extra begeleiding zorgen. Alle muziek stijlen komen aan bod, of het nu om een gezellige wals gaat, vlotte foxtrotten of Nederlandstalige meezingers, voor Kees geen probleem. Maar ook voor de nieuwste top40 hits een disco, soul of een rock nummer draait Kees zijn hand niet om.

Door zijn jaren lange ervaring kan Kvl perfect inspelen op de muzikale wensen van u en uw gasten. Met perfect uitgewerkte arrangementen gaan de beentjes vanzelf op de vloer.

Ook erg leuk is de combinatie samen met een saxofonist, toetsenist of zangeres ,dus een duo. De meerprijs voor een avondvullend optreden bedraagt €250,00 excl. B.T.W. per artiest.

 

Natuurlijk gaat alles in overleg met u en stellen wij samen het muzikaal voor en hoofdgerecht samen, dat wordt feesten en swingen! Heeft u een favoriet nr. dan is Kees natuurlijk meer dan bereid dit eventueel voor u in te studeren. Van klein tot groot en van jong tot oud Kees speelt voor ieder wat wils.

U boekt KVL als combinatie DJ & zanger !

Klik hier voor een overzicht van ons uitgebreide repertoire!

Klik hier voor de prijzen en mogelijkheden v/d KVL One-Man-Band


Eemansorkest in de regio

 

  


 

De KVL "one man band", "eenmansorkest" "onemanband" ideaal voor uw bruiloft. BBQ feesten verjaardag en partijen, Kvl een persoons orkest de band uit regio Eindhoven, de one man band Helmond. Het live orkest orkest v.a. 75,00 per uur met swingende muziek voor bruiloft en feesten of partijen in Brabant en Utrecht.