De leukste muziek... voor jong en oud! 

Op deze site kunt u informatie vinden om uw "verjaardag, feest, bruiloft, party, evenement of bedrijfsfeest te voorzien van een swingende en betaalbare band, muziek , licht en geluid!" Wat houdt een optie in.

Een optie nemen.
Een optie wil zeggen dat, we de datum voorlopig voor jullie reserveren om een tegen boeking door een ander te voorkomen zodat je de tijd hebt om nog wat dingen te regelen.

Wat als er kapers op de kust zijn en iemand anders voor de zelfde datum zou bellen en de band definitief vast wil leggen. Dan treedt de optie in werking, u krijgt een telefoontje van de band (let wel ! u moet binnen 12 uur telefonisch bereikbaar zijn anders komt de optie te vervallen)  dat er iemand anders is die wil boeken. Op dat moment moet u de beslissing nemen of u definitief wil boeken, anders gaat de datum naar de ander. Ook al gebeurt dat voor het einde van de optie.


Waarom dan een optie nemen?
Om te voorkomen dat mocht u er nog even over willen denken en u een aantal dagen later op zou bellen om te reserveren en dan te horen zou krijgen dat de dag er voor iemand anders de datum al heeft geboekt.

Met een optie krijgt u altijd van ons een e-mail/telefoontje en weet je waar je aan toe bent en voorkom je een teleurstelling.

Het bovenstaande telt alleen maar als er iemand belt die definitief wil boeken. Wij moeten u wel binnen 12 uur telefonisch kunnen bereiken anders komt het optierecht te vervallen. Wij behouden het voorrecht om zonder opgave van reden de optie te annuleren.


Zoekt u een prof. "drive-in show" ook met karaoke of een swingende "One Man Band" een leuk duo of trio, een allround coverband; deze zijn bij ons te huur en we hebben zeker iets voor uw budget in ons bestand.

●Nieuw:
Nightwind XL
, "coverband met blazerssectie en percussionist" Nu ook extra blazers bij te boeken. Een saxofoon, trombone of trompet of een complete "band met een blazerssectie"!

Maar ook voor een "gratis! karaoke show" huur van licht en geluid voor uw feest, bruiloft of evenement bent u hier aan het goede adres. U kunt ook onder de link “contact” een gratis aanvraag doen voor de muzikale keuze die het beste bij u past.

Wij wensen u veel plezier op onze site. Maak gebruik van de link vermeldingen boven aan de pagina voor alle informatie.

Openbaar voorspeel avond voor als u een feest geeft en voor bruidsparen! Coverband Nightwind op maandag 20-08-2012! klik op agenda voor meer informatie.


Onze artiesten en drive-in show werken door heel Nederland, Duitsland en België.

Prof. Drive-in show v.a 299,00!
Live bands!
One-Man-Band v.a.75,00!
Duo of trio
Bruiloft dj drive-in show

Wij werken veel in de regio Brabant, Utrecht, Gelderland, Noord Holland, Zeeland, Limburg en in de volgende plaatsen, Eindhoven, Valkenswaard, Tilburg, Breda, Denbosch, Utrecht, Venlo, Weert, Maasstricht, Denhaag, Zwolle, Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam, Gelderland.

 

Startpagina Opzijnbest.nl

Of u nu op zoek bent naar Prof. “drive-in show” of “dj wil huren”,  live “bands” v.a 299,00! Ideaal voor een “bruiloft”, grote “evenementen”, “bedrijfsfeest”, kermis of BBQ feesten. Een “dj” in huren en “band voor feesten” en partijen, een swingende “one man band” dj’s in  “Brabant, Eindhoven, Tilburg,  Breda,  Denbosch,  Utrecht,  Gelderland” Prof. Drive-in show v.a 299,00! ook live bands! One-Man-Band v.a.75,00!, duo trio bruiloft dj