Activiteiten begeleider dagbesteding muziek middag muziek avond eenmansorkest One-man-band

Eenmansorkest

one man band eenmansorkest


KVL one-man-band of eenmansorkest verzorgd al ruim 20 jaar swingende live muziek.

"KVl Eenmansorkest" of "one-man-band" is de muzikale oplossing voor uw dagbesteding en muziek activiteit.

Bent u als "activiteiten begeleider" evenementen of "activiteiten begeleider dagbesteding" op zoek naar professionele en leuke/gezellige muziek voor een middag of avond voor u bewoners van uw zorg of verpleeginstelling; dan is KVL eenmansorkest of onemanband de muzikale oplossing voor een gezellige muzikale happening.

Ik (Kees van Langen) verzorg als KVl eenmansorkest nu al vele jaren met heel veel plezier wekelijks diverse optredens in de verschillende verzorg en verpleeginstellingen in Brabant, Utrecht en Limburg. Ik heb een aangepast repertoire voor deze doelgroep en natuurlijk op een laag volume wat mooie en aangenaam klinkt.

Ook voor de sinterklaas, kerstmis en de carnaval heb ik een aangepast repertoire. Erg leuk is het bvb om als zingende piet het sinterklaas feest te verzorgen.

zingende piet

One-man-band, eenmansorkest

One Man Band "éénmansorkest" wil zeggen dat ik ( Kees van Langen) live zing en daarbij ook een gitaar bespeel. De rest van de instrumenten zijn door mij zelf opgenomen en worden afgespeeld met mp3 zodat het geheel als een complete band klinkt.

Met meer dan 1000 optredens op feesten en en evenementen in binnen en buitenland heb ik als KVL eenmansorkest  voldoende ervaring om uw middag of avond muzikaal op te luisteren.
Prijzen Eenmansorkest
2 x 45 minuten met tussen door 15 minuten pauze €145,00
2 x 60 minuten met tussen door 15 minuten pauze €163,00
Hierbij kunnen eventueel nog reiskosten worden berekend.

Eenmansorkest en duo

KVL one-man-band is eventueel ook als duo te boeken.
De prijzen voor duo KVl bedragen:
2 x 45 minuten met tussen door 15 minuten pauze €290,00
2 x 60 minuten met tussen door 15 minuten pauze €326,00
Hierbij kunnen eventueel nog reiskosten worden berekend.

Of u nu een feestavond geeft, of een muziek middag of avond met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.