Amsterdam en Harlem Drive in show feest en bruiloft dj Kees Amsterdam Drive-in-show huren DJ Harlem de Bruiloft en feest dj

Drive in show Amsterdam

Amsterdam dj kees

Helmond drive in show


"Drive in show Amsterdam  DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

Drive in show - Amsterdam DJ kees
Al meer dan 20 jaar de professionele dj en drive-in-show op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen in Amsterdam en Haarlem"Dj kees" heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en zijn uitgebreide muziek kennis voor u altijd een goed muzikaal advies om samen de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagde party.

Drive in show Amsterdam Harlem : Kvl drive-in-shows zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in "Amsterdam" en omstreken en het motto van dj kees is dan ook: heeft u iets te vieren: samen een knalfeest van!

Drive in show Amsterdam en Harlem huren

Dj kees  heeft in de loop der jaren vele zalen en feestlocaties in de regio Amsterdam en Harlem muziek mogen verzorgen.

Uiteraard kunt u dj Kees voor alle feestlocaties in Harlem en Amsterdam boeken.
DJ Kees heeft al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

karaoke-show huren Amsterdam

Helmond karaoke verhuur

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, Dj Kees heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.