Amusemenst Orkest muziek duo KVL Top duo amusements orkest KVL live muziek

Dans & amusements orkest  huren.

Dans amusements orkest
Vanaf €650,00.

Top orkest duo Paul en Kees zijn 2 zéér ervaren professionals die perfect aanvoelen welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

"Dansorkest" en "amusements orkest"  top duo P&K. Al meer dan 20 jaar betaalbaar professioneel top entertainment! Bent u op zoek naar een swingend "amusement-orkest" voor een: verjaardag, kermis, feestavond, dansavond of uw 12.5 - 25 -40 of 50 jarig huwelijksfeest; dan hebben wij voor u de juiste muzikale oplossing.

Dat een professioneel top amusements orkest u geen vermogen hoeft te kosten bewijzen wij al meer dan 20 jaar en dat kunnen meer dan 2000 zéér tevreden klanten volmondig beamen.

Een muzikaal voorproefje van P&K!

Boek Duo P&K - klik hier !

Heeft u muzikale ideeën of wensen laat het ons even weten, dansorkest duo Paul & Kees denken graag met u mee naar de beste muzikale oplossing voor het perfecte feest.

 "Amusement-orkest" Kvl live-muziek is al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België, en ons motto is dan ook: heeft u iets te vieren: duo Paul & Kees maken er een knalfeest van!

Amusements orkest coverband top duo en trio.

Onze netto prijzen exclusief de reiskosten. Boeking voor minimaal 4 uur.
€ 162,50 top duo per uur.
€ 225,00 top trio per uur.
€ 275,00 kwartet per uur
€ 325,00 vijf personen per uur.
€ 112.50 KVl eenmansokest en met drive-in-show per uur.

Onze reiskosten bedragen €0.35 per km met een minimum van €15,00
Alle genoemde bedragen zijn netto gages exclusief de reiskosten maar inclusief: licht en high-end geluid van 10 tot 150 personen. De prijzen geleden tussen 11.00 en 01.00 uur inclusief verzorging van muziek in de pauze. Na 01.00 uur telt altijd een toeslag. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Echte live muziek op een bruilof, feest of evenement is onmisbaar. Daarom hebben wij voor u de beste live muziek want iedere
bruiloft of feest is uniek. Vandaar dat wij u graag helpen met de juiste keuze van een swingende coverband of drive-in-show. Met meer dan 30 verschillende soorten drive-in-shows en band-combinaties zit er altijd iets passends bij, en ook voor een wat beperkter budget hebben wij betaalbare mogelijkheden.

Al meer dan 2000 evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze live muziek en artiesten.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Wij verhuren verschillende karaoke-shows of een combinatie van karaoke en drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu een karaoke avond geeft, een bruiloft of bedrijfsfeest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.