KVl Coverband Eenmansorkest, duo, muziek trio of allround Coverband

Coverbands

coverbands band


Al onze bands zijn zéér ervaren professionals met veel ervaring die perfect aanvoelen welke muziek het beste bij een feest of evenement past.

Ben je op zoek naar een goede allround coverband voor een feest, bruiloft of evenement, dan hebben we zeker een aantal mogelijkheden om de juiste sfeer te creëren voor het perfecte feest. Wij hebben de juiste muzikale oplossing en ook nog eens voor een scherpe prijs!

Kvl live-muziek coverbands zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België en ons motto is dan ook: iets te vieren wij maken er een knalfeest van!

Bruiloftband, coverband, One-man, duo of trio

Klik op de band samenstelling die het beste bij je feest, bruiloft of evenement past.
Want er gaat natuurlijk niets boven echte live muziek op een feest. Je kan kiezen voor een minimale bezetting zoals een éénmansorkest of een duo, of als het muzikaal iets meer mag zijn voor een trio, een allround coverband of een xxl mega partyband.

Bent u een activiteiten begeleider dagbesteding en zoekt u betaalbare live muziek voor een gezellige middag of avond  klik dan hier

Al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze live bands.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Ook verhuren wij verschillende karaoke-shows in combinatie met een live band.
Leuk voor een BBQ party, bedrijfsfeest een verjaardag of een feestavond. En natuurlijk voor een hele aantrekkelijke prijs.

Want of je nu een feestavond thuis geeft of in een zaal met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste coverband of "drive-in-show". en alle combinaties zijn mogelijk met onze karaoke show.