Skip to content

Coverband bruiloftsband feest bandhuren voor je bruiloft of feest. Coverband live muziek duo, coverband muziek trio of een top40 allround-Coverband huren.

Coverband bruiloftsband of feest band huren.

coverbands band


Al onze coverbands zijn zéér ervaren professionals met veel ervaring die perfect aanvoelen welke muziek het beste bij een feest of evenement past.

Ben je op zoek naar de beste allround-coverband voor een feest, bruiloft of evenement, dan hebben we voor jullie de juiste coverband. En met genoeg mogelijkheden om de juiste sfeer te creëren voor het perfecte feest. We hebben de beste muzikale band oplossing en ook nog eens voor een goede prijs!

Band 1 zingende dj vanaf € 450,00 *
Band 2 muzikanten vanaf € 699,00 *
Band 3 muzikanten vanaf € 999,00 *
Band 4 muzikanten vanaf €1275,00 *
Band 5 muzikanten Vanaf €1550,00 *
Band 6 muzikanten vanaf €1795,00 *
band 7 muzikanten vanaf €1995,00 *

Band Dj - meerprijs €75,00.
Tegen een kleine meerprijs heb je een live band en een dj! 1 v.d muzikanten is ook professioneel dj en kan de muziek in de pauzes en eventueel vooraf verzorgen. Het voordeel hiervan is wat de band niet kan spelen kan de dj draaien en zo komt iedereen aan zijn muzikale trekker.

Kvl live-muziek coverbands zijn een muzikaal band begrip in Brabant, Limburg, en de rest van Nederland. maar ook in België en Duitsland zijn we bekend, en ons motto is dan ook: iets te vieren: onze band maakt er een knalfeest van!

Allround-repertoire.
Al onze coverbands hebben een allround-repertoire met muziek voor iedereen. Feestmuziek vanaf de jaren 60 tot 2023. Top40 hits - Disco - Soul - Rock - Dans en feest muziek - Nederlandstalige muziek- Carnavals muziek - Dance classics - Latin - Salsa...enz

Een zingende dj!
Vanaf € 450,00.

Sla twee muzikale vliegen in 1 klap met kees de zingende dj! Kees verzorgd de avond als dj en zingt daarbij ook meerdere nummers live over de avond verdeeld.

Vanaf € 699,00*.
Duo
KVL twee rasartiesten met muzikaal top entertainment! Ideaal voor een feestavond, kermis, verjaardag, dansavond, bedrijfsfeest of 12.5 - 25 - 40 - 50-jarig huwelijksfeest.

band uit Brabant bruiloftband feestband coverband
Duo KVl met zangeres

Gitarist-zanger en een geweldige zangeres, muzikaal top entertainment! Ideaal voor jullie bruiloft, feestavond, kermis, verjaardag, dansavond, bedrijfsfeest of 12.5 - 25 - 40 - 50-jarig jubileum of huwelijksfeest.

coverband bruiloftsband met zangeres.

Vanaf € 999,00*.
Trio Eventueel ook met een gweldige zangeres. Een allround coverband geschikt voor elk soort feest of evenement. Een complete band voor een scherpe prijs.

Vanaf € 1275,00*.
Kwartet
met 4 top muzikanten.
Een swingende allround coverband voor een onvergetelijk evenement of feest!
Eventueel ook met saxofonist tegen een meerprijs van €100,00.

Vanaf € 1550,00 tot € 2500,00*.
Coverband XXl 5 tot 8 muzikanten.
Mag het een muzikaal maatje meer zijn dan is dit een echte groovy party band.

* netto/privé gages inclusief geluid - Basis licht - 4 live sets - exclusief de reiskosten.

Bruiloft band, Coverband, One-man, Duo ,Trio

Live opname coverband Sound-4Ce met 4 muzikanten.

Live opname coverband Sound-4Ce met 3 zangeressen.1 of 8 muzikanten, kies de band samenstelling die het beste bij je feest, bruiloft of evenement past. Want er gaat natuurlijk niets boven echte live muziek op een feest. Je kan kiezen voor een minimale bezetting zoals een zingende DJ of een duo, of als het muzikaal iets meer mag zijn voor een trio, een allround coverband of een xxl mega partyband.Sound

Sound-4Ce Eén van de beste bruiloft en feest bands van Nederland en België.

Coverband Sound-4Ce de bruiloft en feestband.

 
Sound-4Ce XXl band met 3 top zangeressen, 2 of drie balzers en nog 2 of 3 extra muzikanten voor een muzikaal 4 sterren menu!


Al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van deze top coverband.

coverband trio
KVL Coverband als, duo en trio te boeken.

Heb je 10 tot 80 gasten dan is een duo of trio een goede keuze maar dat kan natuurlijk ook bij een grotere groep gasten.

muziek duo dansorkest coverband

Muziek duo Paul en Kees met 2000 feesten aan ervaring!

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Karaoke-show verhuur met live band.

karaoke verhuur

Ook verhuren we verschillende karaoke-shows in combinatie met een live band.
Leuk voor een BBQ party, bedrijfsfeest, een verjaardag of feestavond.

Want of je nu een feest thuis geeft met 10 gasten of in een zaal met 500 gasten, we hebben voor ieder feest de juiste live muziek coverband of "drive-in-show". en alle combinaties zijn ook mogelijk met onze karaoke show.

Brabantse coverband