Skip to content

Bruioft dj drive-in-show De bruiloft dj drive-in-show en bruiloft diskjockey| Bruiloft muziek, een feest dj of band huren| De beste bruiloft muziek.

Bruiloft dj huren.

Bruiloft dj's huren


Bruiloft muziek:Al onze bruiloft dj's zijn zéér ervaren professionals die al jaren in het vak bezig zijn als diskjockey!

Bruiloft muziek: DJ zijn is meer dan alleen maar een muziekje opzetten, nee het is een professioneel vak! Daarom vindt je bij ons geen onervaren dj's achter de draaitafel maar alleen zéér ervaren professionele dj's met minimaal 15 jaar ervaring als DJ. Hierdoor weten onze dj's de sfeer perfect aan te voelen en bezorgen ze jullie een bruiloftsfeest om nooit te vergeten!

We hebben in de loop der jaren al meer dan 2000 feesten met onze swingende muziek mogen voorzien!bruiloft dj witte bruiloft show

Uiteraard overleggen we samen met jullie welke muziek en welke artiesten je graag zou willen horen en zo maken we samen het muzikaal hoofdmenu voor jullie onvergetelijke bruiloft.


Prijzen bruiloft drive-in-shows

bruiloft drive inshow huren

Bruiloft drive-in-show vanaf €75,00 per uur *.

De KVl bruiloft "drive-in-shows" zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland en België. Iedere bruiloft is uniek en een goede dj/entertainer is onmisbaar om de juiste sfeer te creëren tijdens jullie bruiloft, daarom hebben jullie bij ons de keuze uit meer dan 30 verschillende soorten drive-in-shows en live acts, en ook voor een keine bruiloft of beperkter budget hebben wij mogelijkheden. Er is al een complete bruiloft drive-in-show inclusief dj, licht en geluid vanaf €75,00 per uur* (* Minimaal voor 4 uur en exclusief de reiskosten)

Beste bruiloft dj huren

Onze meest geboekte bruiloft drive-in-show die in elke gewenste kleur kan worden geprogameerd vanaf €112,50 per uur *.


bruiloft beste bruiloft dj van Nederland
Voor een prijsopgave  of info: Klik hier

Prijzen bruiloft drive-in-shows
Bruiloftband
Eenmansorkest & dj
Bruiloftband Duo en Trio
Bruiloft dj & karaoke
Bekijk foto's van de drive-in-show

Of jullie nu een bruiloft hebben met 10 of met 600 gasten wij hebben voor ieder feest de juiste drive-in-show. Ook met andere leuke combinaties zoals een live artiest, saxofonist, een zingende dj of een karaoke show.

* netto gage exclusief boeking en reiskosten met een minimum van 4 uur.