Drive-in-show dj verhuur Drive-in-show diskjockey - Bruiloft feest dj - dj huren- bruiloft muziek

Bruiloft dj

Bruiloft dj's huren


Al onze bruiloft dj's zijn zéér ervaren professionals die al jaren in het vak bezig zijn als diskjockey!

DJ zijn is meer dan alleen maar een muziekje opzetten, nee het is een vak! Daarom vindt je bij ons geen onervaren dj's achter de draaitafel maar alleen zéér ervaren professionele dj's met minimaal 10 jaar ervaring als DJ. Hierdoor weten de dj's de sfeer perfect aan te voelen en bezorgen ze jullie een bruiloftsfeest om nooit te vergeten!

We hebben in de loop der jaren al meer dan 2000 feesten van onze swingende muziek mogen voorzien!

Uiteraard overleggen we samen met jullie welke muziek en welke artiesten je graag zou willen horen en zo maken we samen het muzikaal hoofdmenu voor jullie swingende bruiloft.

Benieuwd wat we voor jullie feest kunnen betekenen. Klik hier

bruiloft drive inshow

Bruiloft drive-in-show vanaf €299,00

De KVl bruiloft "drive-in-shows" zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland en België. Iedere bruiloft is uniek en een goede dj/entertainer is onmisbaar om de juiste sfeer te creëren tijdens jullie bruiloft, daarom hebben jullie bij ons de keuze uit meer dan 30 verschillende soorten drive-in-shows en live acts, en ook voor een keine bruiloft of beperkter budget hebben wij diverse mogelijkheden. Er is al een complete bruiloft drive-in-show inclusief dj, licht en geluid vanaf €299,00 **

Onze meest geboekte bruiloft drive-in-show die in elke gewenste kleur kan worden geprogameerd.


Prijzen bruiloft drive-in-shows
Bruiloftband
Eenmansorkest & dj
Bruiloftband Duo en Trio
Bruiloft dj & karaoke
Bekijk foto's van de drive-in-show

Of jullie nu een bruiloft hebben met 20 of met 600 gasten wij hebben voor ieder feest de juiste drive-in-show. Ook met andere leuke combinaties zoals een live artiest, saxofonist, een zingende dj of een karaoke show.

** netto gage exclusief boeking en reiskosten.