Skip to content

Bruiloftband boek de beste bruiloft band. De bruiloftsband - de beste band voor je bruiloft of huwelijksfeest huur je hier.

Bruiloftsband huren voor jullie bruiloft.

bruiloftsbands muziek trio


Bruiloftsband en allround coverband KVl live muziek. De ultieme band voor jullie bruiloft.

Een allround bruiloft en feest band is onmisbaar om de juiste sfeer te creëren op jullie bruiloft en wij hebben één van de beste bruiloftband van Nederland!

De Kvl bruiloftband is al meer dan 20 jaar een van de meest geboekte bruiloftbands voor een huwelijksfeest of bruiloft.  Wij zijn een muzikaal begrip in Nederland en België en ons motto is dan ook: wij maken van jullie bruiloft een knalfeest om nooit te vergeten!

Bruiloft band
Vanaf €1450,00. Top bruiloftband.

 
Vanaf €925,00.bruiloft en feest band kermis coverband.

Of top 4 muzikanten!

De ultieme Bruiloftband en feest band.

Afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en natuurlijk jullie budget, zijn er veel mogelijkheden. Een duo of trio met of zonder een zangeres of een bruiloftsband met 5, 6 , 7 of zelf 10 muzikanten inclusief blazers en een groovy dj. Met meer dan 30 verschillende soorten bruiloftband-combinaties zit er altijd iets passends bij voor jullie ultieme bruiloft, en ook voor een wat beperkter budget. Mail ons jullie wensen en het maximale bedrag dat je wil uitgeven aan een bruiloftband voor je bruiloft en wij stellen gratis en vrijblijvend een scherpe offerte voor jullie op.

Al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze drive-in-show, artiesten en "allround coverband"
Hier zijn enkele mogelijkheden voor een bruiloftband:
Bruiloftsband 2 personen vanaf € 650,00.
Bruiloftsband 3 personen vanaf € 925,00
Bruiloftsband 4 personen vanaf €1250,00
Bruiloftsband 5 personen vanaf €1475,00
Bruiloftsband 6 personen vanaf €1675,00
Bruiloftsband 7 personen vanaf €1875,00
Bruiloftsband 8 personen vanaf €2075,00
Bij elke bezetting is de dj optie bij te boeken €75,00

De beste bruiloftband

Allround bruiloftband en coverband NIghtwind is een van de "beste coverbands van Nederland" en de ultieme partyband voor jullie bruiloft. Te boeken van een trio tot een mega partyband met een blazerssectie, groovy dj en percussionist. Een 100% feestgarantie en een bruiloft om nooit te vergeten. gratis offerte