Drive-in-show verhuur Karaoke-show verhuur -Drive-inshow - Bruiloft en feest dj huren

Drive-in-show.

drive-in-show huren


KVL drive-in-show. Dat een professionele dj en drive-in-show niet duur hoeft te zijn bewijst KVl al meer dan 20 jaar!.

Een goede "drive-in-show" is natuurlijk onmisbaar om de juiste sfeer te creëren op een feest en daarom werken wij alleen met ervaren dj's. Ieder feest of evenement is uniek vandaar dat wij u graag helpen met de juiste keuze met onze drive-in-show. Met meer dan 10 verschillende drive-in-shows zit er altijd iets passends bij, en ook voor een wat beperkter budget hebben wij mogelijkheden.

Kvl drive-in-show is al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België en ons motto is dan ook: heeft u iets te vieren wij maken er een knalfeest van!

DJ Feestavond, BBQ of personeelsfeest.

Wij hebben voor elk feest of evenement de juiste dj & drive-in-show combinaties. Of je nu thuis een feestje geeft in de huiskamer voor 20 gasten, een BBQ in de tuin of een feest avond voor 600 personen; voor KVl "drive-in-show" is dat geen enkel probleem. We overleggen samen wat het beste in uw budget past en welke wensen er zijn, want wij denken graag met u mee!

Klik op de link hier onder voor onze scherpe prijzen en de vele mogelijkheden.
prijzen drive-in-shows


Al meer dan 1500 evenementen en feesten hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze drive-in-shows, artiesten en "allround coverband"

Drive-in-show met karaoke-show.

Wij verhuren verschillende combinatie van karaoke, live muziek en drive-in-shows.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond en voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu een karaoke avond geeft, een bruiloft of bedrijfsfeest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.