DJ drive-in show verhuur. Drive-in show huren dj drive-inshow - bruiloft en feest dj huren

Drive-in Show.

drive-in show huren dj


KVL drive-in dat een professionele dj en drive-in-show niet duur hoeft te zijn bewijst KVl al meer dan 20 jaar!.

Een goede"dj drive in show" is natuurlijk onmisbaar om de juiste sfeer te maken op jullie feest en daarom werken we alleen met ervaren dj's. Ieder feest of evenement is uniek vandaar dat we graag helpen met de juiste keuze met onze drive in shows. Met meer dan 10 verschillende drive-in-shows zit er altijd iets passends bij, en ook voor een wat beperkter budget hebben we mogelijkheden.

Klik op de link hier onder voor een feest of bruiloft DJ.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show

K.v.l drive-in-show is al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België en ons motto is dan ook: iets te vieren, we maken er een knalfeest van!

Feestavond, BBQ of personeelsfeest

We hebben voor elk feest of evenement de juiste dj & drive-in-show combinaties. Of je nu thuis een feestje geeft in de huiskamer voor 20 gasten, een BBQ in de tuin of een feest avond voor 600 personen; voor de KVl "drive-in-shows" is dat geen enkel probleem. We overleggen samen wat het beste in jullie budget past en welke wensen er zijn, en samen komen we er zeker uit want wij denken graag met jullie mee!


Al meer dan 2000 evenementen en feesten hebben in de loop van de  jaren kunnen genieten van onze drive-inshow, artiesten en "allround coverband"

Dj drive-inshow met karaoke-show

We verhuren verschillende combinaties van karaoke, live muziek en drive-in-shows.
Leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond en voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of je nu een karaoke-avond geeft, een bruiloft, bedrijfsfeest met 30 of 600 gasten, we hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.