Eenmansorkest One-Man-band Eenmansorkest | 1 persoons band | One-man-band | dansorkest coverband

Eenmansorkest

een man orkest One-man-band


One-man-band of eenmansorkest kees verzorgd al ruim 20 jaar swingende live muziek.

"Eenmansorkest" of "one-man-band" is de muzikale oplossing voor uw evenement, kermis, 12,5, 25 of 40 jarige bruiloft , feestavond of verjaardag. Heeft u een beperkt aantal gasten, ruimte of budget dan kan een "eenmansorkest" voor u de juiste muzikale keuze zijn.

Bent u een "activiteiten begeleider dagbesteding" klik dan hier voor informatie.info

KvL "eenmansorkest" is een ras echte muzikant die al vanaf zijn vijftiende jaar op het podium staat, en heeft dus al heel wat jaren ervaring als zanger met het vermaken en entertainen van mensen.

One-man-band, eenmansorkest

One Man Band "éénmansorkest" wil zeggen dat: (Kees) live zingt en daarbij ook een instrument (gitaar) bespeelt. De andere intrumenten zijn opgenomen op een muziekband zodat het geheel als een complete band klinkt. Verder verzorg Kees als 1 mans orkest ook zijn eigen licht en geluid. U kunt (Kees) KVl "one-man-band" per uur in huren, dit is ideaal voor een receptie of een gezellige middag als achtergrondmuziek of tijdens een diner.

Met al meer dan 1000 optredens op feesten en en evenementen in binnen en buitenland heeft KVL eenmansorkest  voldoende ervaring om uw feest muzikaal op te luisteren.

Kosten eenmansorkest & dj vanaf €350,00*

Bij een avondvullend optreden van 4.5 uur boekt u kees altijd in combinatie met de drive-in-show. Kees treed dan 2 x 45 minuten of 3 x 30 minuten live voor u op en de rest van de avond is hij dan ook de dj op uw feest. Je slaat dus twee muzikale vliegen in 1 klap: een "dj & live artiest"! Je boekt vanaf €350,00 netto/privé gage of €540,00 exclusief (9%) B.T.W. op factuur incl. lichtshow en geluid maar exclusief de reiskosten. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Eenmansorkest en karaoke-show

Ook een leuke combinatie is de karaoke-shows met een optredens van KVL one-man-band.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

* netto gage exclusief de reiskosten €0.35 p.k vanaf 5704AL

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
bruiloftband
Duo en trio
karaoke.html

Of u nu een feestavond geeft, een bruiloft of bedrijfsfeest met 20 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.