Soulband soul muziek... voor jong en oud! 

soulband soul band soul muziek soul music partyband Nightwind

Bent u op zoek naar een swingende groovy "soul band" dan is de band Nightwind featuring de Jeffry Staten Island band voor u de juiste "soulband" voor een swingend feest of evenement.Met Nightwind als onderdeel van de Staten Island band haalt u internationale allure in huis. Een stel top muzikanten en 3 geweldige zangeressen in samenzang met Jeffrey nemen u mee op een muzikale reis met swoele soul muziek en swingende dansce-classic uit de jaren 80 maar ook met de actuele soul/disco hits.

Heeft u een bedrijfsevent met b.v.b. veel Engelstalige gasten dan is de Staten Islandband ideaal omdat omdat Jeffrey van oorsprong uit de Amerika komt.

Jeffrey .

In 1985 werd Jeffrey benaderd door een Engelsman die hem vertelde dat hij een project had waar hij mee bezig was en zijn stem kon gebruiken.
Hij werd uitgenodigd in een studio in Keulen, en vervolgens werd er een remake opgenomen van een lied van Johnny Wakelin genaamd "In Zaire". Het was een instant hit! en belandde in de top van de Duitse en vele Europese hitlijsten. Er volgden vele optredens en Jeffrey toerde door heel Europa en gaf vele grote en kleinere concerten, televisie en radio optredens.

 

Wat kunt u verwachten van een optreden met Nightwind featuring de Jeffrey Staten Island band, een geweldige show met veel dynamiek, groovy soul muziek en interactie met het publiek! Stil zitten en niet bewegen gaat u echt niet lukken met deze geweldige soul zanger en swingende band.

Wenst u een prijs opgave over wat een geweldige show met deze topband gaat kosten neem dan gerust even contact met ons op en we komen er samen zeker uit.

 

 

De artiesten en drive-in show werken door heel Nederland, Duitsland en België.
●Prof.Drive-in show huren v.a.€75,00 per uur.
●Live bands: v.a.€ 275,00 per uur.
●Eenmansorkest One-Man-Band huren v.a.€75,00 per uur.
●Duo of trio: €150,00 per uur.
●Bruiloft dj drive-in show huren v.a.€75,00 per uur.

Wij werken veel in de regio Brabant, Utrecht, Gelderland, Noord Holland, Zeeland, Limburg en in de volgende plaatsen, "Eindhoven", Valkenswaard, Tilburg, Breda, Denbosch, Utrecht, Venlo, Weert, Maasstricht, Denhaag, Zwolle, Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam, Gelderland, Helmond, Gemert, Deurne, Weert, Venlo, Venray.


Bruiloft-muziek in

 

Startpagina Opzijnbest.nl


Of u nu op zoek bent naar Prof. “drive-in show” of “dj wil huren”,  live “bands” v.a €250,00! Ideaal voor een “bruiloft”, grote “evenementen”, “bedrijfsfeest”, kermis of BBQ feesten. Een “dj” in huren en “band voor feesten” en partijen, een swingende “one man band” "eenmansorkest" dj’s in  “Brabant, Eindhoven, Tilburg,  Breda,  Denbosch,  Utrecht,  Gelderland” Prof. Drive-in show v.a €250,00! ook live bands! One-Man-Band v.a.75,00!, duo trio bruiloft dj, "huur karaoke show"