Skip to content

De beste Coverband of bruiloft band huren. Bruiloftsband feestband en coverband Sound-4Ge: De beste bruiloft en feest coverband van Nederland.

 • Beste trio coverband muziek trio
 • trio coverband live muziek trio
 • coverband band bruiloft
 • Top trio coverband muziek-trio

De beste coverband.

Beste bruiloft en feestband.


De coverband met sax en zangeres.
De beste coverband en bruiloft band swingende live muziek.

Sound-4Ge: de beste coverband.
Ben je op zoek naar de top van de allround coverbands met swingende bruiloftmuziek of feestmuziek: dan is allround-coverband "Sound-4Ge"  de beste muzikale keuze die je kunt maken. 2 tot 6 zeer ervaren professionele muzikanten bezorgen jullie een geweldig feest met swingende muziek. En met meer dan 1000 optredens aan ervaring in Nederland en in het buitenland gaat dat deze topband zeker lukken!

coverband feestband boeken


Met onze coverband
verzorgen we jullie bruiloft of feest met een top high-end geluidssysteem, waarvan het totaal volume altijd is aangepast aan de geldende eisen en natuurlijk jullie wensen! (dus nooit te hard) En het oog wil ook wat dus zit er altijd basis verlichting bij, maar kun je eventueel ook een extra mooie grote lichtshow bij huren.

Vind je 4 of meer muzikanten net iets te veel, dan boek je gewoon ons duo of swingend trio!

Vele honderden liedjes!
Ons repertoire bestaat uit vele honderden liedjes vanaf de jaren 50 tot de laatste hits. Dus we spelen muziek voor iedereen zodat alle feestvierders aan hun muzikale trekker komen.

Hier een live opname met onze zangeres met de 4 persoons band.En wat de band eventueel niet kan spelen kan onze band DJ voor jullie draaien.
Coverband met eigen dj

Swingende allround-coverband.

Top Coverband Sound-4Ge  is ook uit te breiden naar een grotere coverband.
Extra mogelijkheden zijn een: 2de zangeres of extra lead zanger, trompet, trombone of een swingende percussionist. En er is natuurlijk bij al onze bandcombinaties de mogelijkheid van onze dj optie. Voor een kleine meerprijs sla je twee muzikale vliegen in 1 klap, een geweldige top band en een groovy dj.

 • Netto/privé prijzen bruiloft en privéfeest coverband Sound-4Ge. **
  € 700,00 - 2 muzikanten.
  € 795,00 - 2 muzikanten incl. dj optie.
  € 975,00 - 3 muzikanten.
  €1050,00 - 3 muzikanten incl. dj optie.
  €1275,00 - 4 muzikanten.
  €1350,00 - 4 muzikanten incl. dj. optie.
  €1475,00 - 5 muzikanten.
  €1550,00 - 5 muzikanten incl. dj optie.
  €1675,00 - 6 muzikanten.
  €1750,00 - 6 muzikanten incl. dj optie.
  €1875,00 - 7 muzikanten.
  €1950,00 - 7 muzikanten incl. dj optie.

   Alle genoemde prijzen zijn netto privé gage exclusief de reiskosten vanaf postcode 5704 AL, en bedragen € 0.35 per km. **

  Inbegrepen zijn:
  - Basis lichtshow.
  - Geluid van 10 tot 250 personen.
  - 4 live sets van 45 minuten per set. (meer is mogelijk tegen meerprijs)
  - Totale tijdsduur 4.5 uur.
  - Met Dj optie 5 uur non-stop muziek verzorging tot max. 01.00 uur.

  Eventueel een extra set of meer tijd is tegen meerprijs bespreekbaar.

  Voor bedrijven en verenigingen die een factuur wensen gelden andere prijzen op basis van een uitkoopfactuur. Wens je meer informatie over de mogelijkheden klik dan hier..

  DJ optie.
  Met onze dj-optie heb je een half uur vooraf achtergrondmuziek, muziekverzorging in de pauzes van de band en tegen een kleine meerprijs eventueel ook nog na het optreden van de band. Ook heeft de dj-optie het voordeel dat de gasten al hun verzoekjes kunnen aanvragen bij de dj. De dj-optie boek je trouwens al voor een meerprijs vanaf € 75,00!

  Wens je meer informatie over de mogelijkheden klik dan hier..

  Al talloze evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop van de jaren kunnen genieten van onze live bands.
  Feest drive-inshow
  Bruiloft drive-inshow
  coverband
  Bruiloftsband
  Eenmansorkest
  karaokeshow

  Live Karaoke band!

  karaoke verhuur

  Altijd al met een echte live band op het podium willen staan! Nu kun je onze band ook als live karaoke band huren. Je kunt dan uit het repertoire van de band een nummer kiezen en dit samen met de band zingen. En weest niet bang dat je de tekst niet weet want die kun je voor je zien op een scherm waarop de tekst mee loopt. En voor een meerprijs kunnen we ook een scherm plaatsen zodat de gasten ook mee kunnen kijken met de tekst.

  Je boekt de live karaoke band met twee muzikanten vanaf € 950,00 voor een show van 4 uur. Informeer naar de vele mogelijkheden.

  Ook verhuren we bij onze band verschillende andere karaokeshow combinaties. Gezellig samen zingen tijdens een BBQ party, bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of een feestavond. En natuurlijk voor een hele aantrekkelijke prijs.

  Want of je nu een feestavond thuis geeft, in een zaal met 10 of 1000 gasten, we hebben voor ieder feest de juiste coverband of "drive-inshow" en alle combinaties zijn beschikbaar met onze karaoke show verhuur.