Skip to content

Coverband of bruiloft huren. Bruiloft-band feestband en coverband Sound-4Ge: De beste coverband van Nederland.

 • coverband band bruiloft
 • coverband band bruiloft
 • trio coverband live muziek trio
 • Beste trio coverband muziek trio
 • Top trio coverband muziek-trio

De beste coverband.

Beste coverband band


De beste coverband en bruiloft band swingende live muziekt.

Sound-4Ge: de beste coverband.
Ben je op zoek naar de top van de allround coverbands met swingende bruiloftmuziek of feestmuziek: dan is allround coverband "Sound-4Ge"  de beste muzikale keuze die je kunt maken. 3 tot 7 zeer ervaren professionele muzikanten bezorgen jullie een geweldig feest met swingende muziek. En met meer dan 1000 optredens aan ervaring in Nederland en in het buitenland gaat dat deze top band zeker lukken!

Een feest in corona tijd kan prima maar we houden ons natuurlijk aan de 1.5 meter afstand en zo zorgen we voor jullie en onze veiligheid en met een gepaste oplossing. corona en live muziek


MMet onze coverband
verzorgen wij jullie bruiloft of feest met een top high-end geluidsysteem, waarvan het totaal volume altijd is aangepast aan de geldende eisen en natuurlijk jullie wensen! (dus nooit te hard) En het oog wil ook wat dus zit er altijd basis verlichting bij maar kun je eventueel ook een extra mooie grote lichtshow bij huren.

muziek trio huren

Vindt je 4 of meer muzikanten net iets te veel, dan boek je gewoon ons trio!

Een meer persoons coverband.

Top Coverband Sound-4Ge  is ook uit te breiden naar een grotere coverband.
Extra mogelijkheden zijn een: 2de zangeres of extra lead zanger, trompet, trombone of een swingende percussionist. En er is natuurlijk bij al onze band combinaties de mogelijheid van onze dj optie. Voor een kleine meerprijs sla je twee muzikale vliegen in 1 klap, een geweldige top band en een groovy dj.

 • beste bruiloft band van Nederland.

  Netto prijzen bruiloft en privé feest coverband Sound-4Ge.
  **
  € 899,00 - 3 muzikanten.
  € 975,00 - 3 muzikanten incl. dj optie.
  €1150,00 - 4 muzikanten.
  €1225,00 - 4 muzikanten incl. dj. optie.
  €1375,00 - 5 muzikanten.
  €1450,00 - 5 muzikanten incl. dj optie.
  €1575,00 - 6 muzikanten.
  €1650,00 - 6 muzikanten incl. dj optie.
  €1775,00 - 7 muzikanten.
  €1850,00 - 7 muzikanten incl. dj optie.

  ** Alle genoemde prijzen zijn netto/privé gages exclusief de reiskosten maar inclusief basis lichtshow en geluid van10 tot 250 personen. Voor bedrijven en verenigingen die een factuur wensen gelden andere prijzen op basis van een uitkoopfactuur. Wens je meer informatie over de mogelijkheden klik dan hier..

  Met onze dj-optie heb je een halfuur vooraf achtergrondmuziek, muziekverzorging in de pauzes van de band en tegen een kleine meerprijs eventueel ook nog na het optreden van de band. Ook heeft de dj-optie het voordeel dat de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen bij de dj. De dj-optie boek je trouwens al voor een meerprijs van maar €75,00!  Wens je meer informatie over de mogelijkheden klik dan hier..

  Al talloze evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze live bands.
  Feest drive-in-show
  Bruiloft drive-in-show
  coverband
  Bruiloftband
  Eenmansorkest
  karaoke show

  Band & Karaoke-show verhuur.

  karaoke verhuur

  Ook verhuren wij bij onze band verschillende karaoke-show combinaties. Gezellig samen zingen tijdens een BBQ party, bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of een feestavond. En natuurlijk voor een hele aantrekkelijke prijs.

  Want of je nu een feestavond thuis geeft of in een zaal met 10 of 1000 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste coverband of "drive-in-show" en alle combinaties zijn mogelijk met onze karaoke show verhuur.