Skip to content

Coverband of bruiloft band huren. Bruiloftsband feestband en coverband Sound-4Ge: De beste bruiloft coverband van Nederland.

De beste coverband.

Beste coverband band


De beste coverband en bruiloft band swingende live muziek.

Sound-4Ge: de beste coverband.
Ben je op zoek naar de top van de allround coverbands met swingende bruiloftmuziek of feestmuziek: dan is allround-coverband "Sound-4Ge"  de beste muzikale keuze die je kunt maken. 3 tot 7 zeer ervaren professionele muzikanten bezorgen jullie een geweldig feest met swingende muziek. En met meer dan 1000 optredens aan ervaring in Nederland en in het buitenland gaat dat deze topband zeker lukken!

Een feest in corona tijd kan prima, maar we houden ons natuurlijk aan de geldende regels. Zo zorgen we voor jullie en onze veiligheid met een gepaste oplossing. corona en live muziek


Met onze coverband
verzorgen we jullie bruiloft of feest met een top high-end geluidssysteem, waarvan het totaal volume altijd is aangepast aan de geldende eisen en natuurlijk jullie wensen! (dus nooit te hard) En het oog wil ook wat dus zit er altijd basis verlichting bij, maar kun je eventueel ook een extra mooie grote lichtshow bij huren.

muziek trio huren

Vind je 4 of meer muzikanten net iets te veel, dan boek je gewoon ons trio!

Swingende allround-coverband.

Top Coverband Sound-4Ge  is ook uit te breiden naar een grotere coverband.
Extra mogelijkheden zijn een: 2de zangeres of extra lead zanger, trompet, trombone of een swingende percussionist. En er is natuurlijk bij al onze bandcombinaties de mogelijkheid van onze dj optie. Voor een kleine meerprijs sla je twee muzikale vliegen in 1 klap, een geweldige top band en een groovy dj.

 • beste bruiloft band van Nederland.

  Netto prijzen bruiloft en privéfeest coverband Sound-4Ge.
  **
  € 899,00 - 3 muzikanten.
  € 975,00 - 3 muzikanten incl. dj optie.
  €1175,00 - 4 muzikanten.
  €1250,00 - 4 muzikanten incl. dj. optie.
  €1375,00 - 5 muzikanten.
  €1450,00 - 5 muzikanten incl. dj optie.
  €1575,00 - 6 muzikanten.
  €1650,00 - 6 muzikanten incl. dj optie.
  €1775,00 - 7 muzikanten.
  €1850,00 - 7 muzikanten incl. dj optie.

  ** Alle genoemde prijzen zijn netto privé gage exclusief de reiskosten vanaf postcode 5704 AL, en bedragen € 0.35 per km.
  Wel Inbegrepen zijn:
  - Basis lichtshow.
  - Geluid van tien tot 250 personen.
  - Maximaal 4 live sets van 45 minuten per set.
  - Totale tijdsduur maximaal 4.5 uur.
  - Met Dj optie 5 uur non-stop muziek verzorging tot max. 01.00 uur.
  Eventueel een extra sets of meer tijd is tegen meerprijs bespreekbaar.

  Voor bedrijven en verenigingen die een factuur wensen gelden andere prijzen op basis van een uitkoopfactuur. Wens je meer informatie over de mogelijkheden klik dan hier..

  Met onze dj-optie heb je een half uur vooraf achtergrondmuziek, muziekverzorging in de pauzes van de band en tegen een kleine meerprijs eventueel ook nog na het optreden van de band. Ook heeft de dj-optie het voordeel dat de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen bij de dj. De dj-optie boek je trouwens al voor een meerprijs vanaf € 75,00!  Wens je meer informatie over de mogelijkheden klik dan hier..

  Al talloze evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop van de jaren kunnen genieten van onze live bands.
  Feest drive-inshow
  Bruiloft drive-inshow
  coverband
  Bruiloftsband
  Eenmansorkest
  karaokeshow

  Band & Karaokeshow verhuur.

  karaoke verhuur

  Ook verhuren we bij onze band verschillende karaokeshow combinaties. Gezellig samen zingen tijdens een BBQ party, bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of een feestavond. En natuurlijk voor een hele aantrekkelijke prijs.

  Want of je nu een feestavond thuis geeft, in een zaal met 10 of 1000 gasten, we hebben voor ieder feest de juiste coverband of "drive-inshow" en alle combinaties zijn beschikbaar met onze karaoke show verhuur.