Skip to content

Trio coverband huren - Bruiloft-band feest-muziek coverband orkest trio KVL: swingende en betaalbare live muziek.

  • bruiloft coverband feestband
  • trio coverband live muziek trio
  • Beste trio coverband muziek trio
  • Top trio coverband muziek-trio

Trio coverband.

Trio coverband  band


Muziek Trio coverband en bruiloft band KVl  live muziekt. De top band en al vanaf €999,00!

Trio coverband, ben je op zoek naar de top van de allround muziek trio's met swingende bruiloftmuziek of feestmuziek: dan is muziek trio KVl de juiste muzikale keuze. Drie zéér ervaren professionele top entertainer bezorgen jullie een geweldige middag of avond met vlotte swingende muziek. En met meer dan 2000 bruiloft en feest optredens aan ervaring gaat dat dit ammusements trio zeker lukken!

Als er afstand moet worden gehouden hebben we een gepaste oplossing. corona en live muziek

Vanaf € 999,00 een complete show.
Met onze band muziek-
trio Sound-4Ge verzorgen wij jullie feest met een high-end geluidsysteem, waarvan het volume altijd is aangepast aan jullie wensen! (dus nooit te hard) En het oog wil ook wat dus kun je er ook nog mooie lichtshow bij huren, die naar smaak of budget extra is uit te breiden.

coverband met saxofonist boeken

Beste zangeres van Utrecht boeken.

Een 3 of 4 persoons band.

Coverband Sound-4Ge is ook uit te breiden naar een coverband met 4 of 5 muzikanten. Extra mogelijkheden zijn een: zangeres, saxofonist of twee zangeressen. En er is natuurlijk bij al onze live muziek combinaties de mogelijheid van onze dj optie. Voor een kleine meerprijs van € 75,00 slaat u 2 muzikale vliegen in 1 klap, een band en een dj. Je boekt een trio coverband vanaf €999,00 en het kwartet vanaf €1275,00 exclusief reiskosten.

bruiloftsband

 

Met onze dj optie heb je eventueel een half uur vooraf al mooie achtergrondmuziek, en in de pauzes van de band gaat het gewoon door met swingende muziek .En voor een meerprijs ook nog eventueel na het optreden van de band.
Ook heeft de dj optie het voordeel dat de gasten al hun verzoekje kunnen aanvragen. De dj optie boek je voor €75,00 extra!

Ook met 4 muzikanten te boekenWens je meer informatie over de mogelijkheden klik dan hier..

Al talloze evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze live bands.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
karaoke show

Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Ook verhuren wij bij onze bands ook verschillende karaoke-shows in combinatie met een live muziek. Leuk voor een BBQ party, bedrijfsfeest een verjaardag of een feestavond. En natuurlijk voor een hele aantrekkelijke prijs.

Want of je nu een feestavond thuis geeft of in een zaal met 10 of 1000 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste coverband of "drive-in-show" en alle combinaties zijn mogelijk met onze karaoke show verhuur.