KVl Drive-in-show verhuur verhuur Karaoke-show dj verhuur live muziek

Dj verhuur

drive-in-show verhuur


Verhuur van dj's en drive in show

Verhuur van een drive-in-show, een dj of een allround coverband. Deze zijn onmisbaar om de juiste sfeer te creëren op een bruiloft, evenement of feest. Op onze site vind je zeker de juiste muzikale verhuur oplossing en ook nog voor een scherpe prijs.

Verhuur KVl live-muziek en drive-in-shows zijn al meer dan 20 jaar een verhuur begrip in Nederland en België en ons motto is dan ook: heeft u iets te huren en te vieren wij maken er een top evenement van!

Dj verhuur, coverband, One-man, duo of trio

Muziek, band of dj huren voor een bruilof, feest of evenement. Daarom hebben wij voor u de beste muziek en coverband combinaties in ons verhuur bestand! Ieder feest is uniek vandaar dat wij u graag helpen met de juiste verhuur keuze van een swingende band of dj drive-in-show. Met meer dan 30 verschillende soorten shows en band verhuur-combinaties zit er altijd iets passends bij.  Ook voor een wat beperkter budget hebben wij mogelijkheden vanaf €250,00**!

1500 evenementen en feesten hebben in de loop der jaren onze drive-in-show en artiesten gehuurd
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Wij verhuren verschillende karaoke-shows of een combinatie van karaoke en drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu een karaoke avond geeft, een bruiloft of bedrijfsfeest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.

bruiloft drive in show
drive-in-show 01
dj bruiloft
aircone drive-in-show
** netto gage exclusief boeking en reiskosten.