Zingende DJ feest en bruiloft dj Zingende Dj Drive-in-show zingende Bruiloft en feest dj Karaoke-show dj

Zingende DJ

zingende dj

zingende DJ drive-in-show


"Zingende DJ kees" is een zéér ervaren dj-zanger die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij je feest of bruiloft past.

Zingende dJ kees ( en Paul) verzorgen al meer dan 20 jaar drive-in-shows en live muziek op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen. Door onze jaren lange ervaring als dj en zanger hebben we een zeer uitgebreide muziekkennis en die delen we graag met jullie voor een goed advies om samen de perfecte muziek uit te zoeken voor een geslaagd feest of evenement .

Zingende Dj's  kees & Paul
Dj kees is alleen als zingende dj te boeken maar ook als dj duo met zijn collega dj en top entertainer dj Paul.

DJ's Kees en Paul zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België en Duitsland, en heeft u iets te vieren: samen met deze twee toppers maakt u er zeker een knalfeest van!

Een zingende DJ, een artiest en dj in één!

Met een zingende dj heeft u twee muzikale vliegen in 1 klap! Een geweldige dj en ook nog eens een echte live artiest die voor u zingt. Doordat de dj's Kees & Paul beide ook ras echte  muzikanten zijn in hart en nieren is de combinatie natuurlijk snel gemaakt. Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave voor een zingende top dj of dj's voor uw feest of evenement.

U boekt de zingende dj all. incl. voor €450,00** all inclusief..
DJ Kees heeft al meer dan 1500 feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Zingende Dj & karaoke-show

karaoke verhuur dj kees Helmond

** Is inclusief: Geluid tot 150 personen & Lichtshow l.e.d. 8 & Vijf uur non-stop muziek verzorging & 3 x 30 minuten live optreden & 150km aan reiskosten & rookmachine.

De combinatie "zingende dj " en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.